Events

 

MAC&MEE heeft gewerkt voor/met:
Amsterdam Dance Event, Agis Zorgverzekeringen, Atria, DAWN, Dekmantel, IDFA, Hagens PR, Lloyd&Acardi, Mama Cash, MC Theater, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Nationaal Actieplan 1325, Ondernemersvereniging Oud West, Plan Nederland, Radio6, Red Umbrella Fund, Stadsschouwburg Amsterdam, THIM Hogeschool, Unexpected Records, Urban Myth, WO=MEN en Vice

Eventmarketing
In een tijd waar bedrijven en organisaties steeds beter hun best moeten doen om de aandacht van hun doelgroep te trekken en zich te onderscheiden is eventmarketing een ontzettend sterk communicatie instrument. Het is een steeds populairder wordende manier van communiceren waarmee de relatie tussen organisaties en hun doelgroep wordt verstevigd. Een belangrijk en onmisbaar onderdeel van een communicatiestrategie in een campagne of in een bedrijf.
Een event is een gebeurtenis, een moment waarop emotie en beleving samenkomen. Een kans om de doelgroep live&direct te prikkelen, inspireren en/of te motiveren. Het is de puurste vorm van interactieve marketing. Met een duidelijke doelstelling, boodschap, doelgroep en professionele uitvoering kan een event een van de krachtigste middelen zijn die kan worden ingezet.

Private Events
Weinig mensen beseffen zich dat niet alleen grote bedrijven en organisaties voordeel kunnen halen uit een professioneel georganiseerd event. Ook als het om bijzondere, persoonlijke gelegenheden gaat is event management geen overbodige luxe.

Een private event is heel persoonlijk en het is daarom van groot belang dat deze gelegenheid dan ook geheel in dienst staat van wat de klant die dag wil delen en uitstralen. Met groot oog voor detail, creativiteit en passie kijken we samen naar wensen en mogelijkheden. We streven naar de creatie van een unieke en onvergetelijke experience die altijd dichtbij de klant blijft.